شکلات تلخ و سلامت قلب؛ بررسی تأثیر تهوبرومین بر کلسترول خوب
شکلات تلخ، این خوراکی محبوب و خوشطعم، حالا فراتر از یک میانوعده ساده در نظر گرفته میشود. نتایج یک پژوهش جدید از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نشان میدهد که ترکیبی طبیعی در شکلات تلخ به نام «تهوبرومین» میتواند به افزایش جزئی کلسترول خوب (HDL) کمک کند؛ بهویژه نوع خاصی از آن به نام HDL2 که … ادامه خواندن شکلات تلخ و سلامت قلب؛ بررسی تأثیر تهوبرومین بر کلسترول خوب
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.