شیرین‌کننده‌های مصنوعی و خطر بیماری‌های قلبی: آسپارتام، یک تهدید پنهان؟

تحقیقات جدید، ارتباط بین مصرف شیرین‌کننده مصنوعی آسپارتام و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را نشان می‌دهد. در حالی که شیرین‌کننده‌های مصنوعی به عنوان جایگزینی کم‌کالری برای شکر مورد استفاده قرار می‌گیرند، مطالعات اخیر نشان داده‌اند که آسپارتام می‌تواند اثرات نامطلوبی بر سلامت داشته باشد. آسپارتام، یکی از رایج‌ترین شیرین‌کننده‌های مصنوعی، 200 برابر … ادامه خواندن شیرین‌کننده‌های مصنوعی و خطر بیماری‌های قلبی: آسپارتام، یک تهدید پنهان؟