ماکارونی؛ از غذای لوکس تا غذای ملی ایران
رشته فرنگی، نامی آشنا و قدیمی برای غذای محبوب ماکارونی در ایران. این مقاله، سفری است به تاریخچه پاستا و ماکارونی در ایران، از نخستین کارگاههای کوچک تا جایگاه کنونی آن به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای کشور. چه کسی نخستین بار در ایران ماکارونی تولید کرد؟ چه برندهایی پیشگام این صنعت بودند؟ و ایران … ادامه خواندن ماکارونی؛ از غذای لوکس تا غذای ملی ایران
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.