پایش سلامت غذا در سراسر کشور | نظارت ۵۶۰ آزمایشگاه بر ایمنی محصولات غذایی ایران
در راستای ارتقای ایمنی غذایی و مقابله با عرضه محصولات بیکیفیت، شبکه گستردهای از آزمایشگاههای تخصصی در کشور بهصورت شبانهروزی وضعیت سلامت مواد غذایی را پایش میکنند. بنا بر اعلام مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، ۵۶۰ آزمایشگاه فعال در بخشهای مختلف دولتی، خصوصی و تولیدی، مسئول بررسی و کنترل کیفیت فرآوردههای غذایی مصرفی … ادامه خواندن پایش سلامت غذا در سراسر کشور | نظارت ۵۶۰ آزمایشگاه بر ایمنی محصولات غذایی ایران
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.