پایش سلامت غذا در سراسر کشور | نظارت ۵۶۰ آزمایشگاه بر ایمنی محصولات غذایی ایران

در راستای ارتقای ایمنی غذایی و مقابله با عرضه محصولات بی‌کیفیت، شبکه گسترده‌ای از آزمایشگاه‌های تخصصی در کشور به‌صورت شبانه‌روزی وضعیت سلامت مواد غذایی را پایش می‌کنند. بنا بر اعلام مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، ۵۶۰ آزمایشگاه فعال در بخش‌های مختلف دولتی، خصوصی و تولیدی، مسئول بررسی و کنترل کیفیت فرآورده‌های غذایی مصرفی … ادامه خواندن پایش سلامت غذا در سراسر کشور | نظارت ۵۶۰ آزمایشگاه بر ایمنی محصولات غذایی ایران