برنج و ماکارونی را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید

اخبار اخیر مبنی بر فوت چند کودک به دلیل مصرف ماکارونی، نگرانی‌هایی را در جامعه ایجاد کرده است. سازمان ملی استاندارد ایران در واکنش به این شایعات، بیانیه‌ای منتشر و اعلام کرد که تولید، عرضه و فروش کلیه ماکارونی‌ها تحت نظارت و کنترل دقیق این سازمان است.

این سازمان به طور مداوم کیفیت، ایمنی، بهداشت و سلامت میکروبی محصولات غذایی، از جمله ماکارونی، را با توجه به استانداردهای ملی مربوطه بررسی و پایش می‌کند.

بر اساس گزارش‌های دفتر نظارت بر اجرای استانداردهای مواد غذایی، محصولاتی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت، محیط مناسبی برای رشد برخی باکتری‌ها مانند باسیلوس سرئوس هستند.

بنابراین، برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت غذایی، توصیه می‌شود ماکارونی پخته شده را حداکثر ظرف یک ساعت در یخچال نگهداری کنید و از نگهداری آن بیش از ۲۴ ساعت خودداری نمایید. لازم به ذکر است که احتمال وجود این باکتری در ماکارونی خام وجود ندارد. مصرف ماکارونی تازه پخته شده و رعایت اصول بهداشتی در نگهداری مواد غذایی، بهترین راهکار برای حفظ سلامت شماست.

مجله سلامتی و زیبایی نوبیدنت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا